Mariet
6 september 2016
Diana Bergolte
9 september 2016

Saskia Ranz

April 2015 er MOET wat gebeuren maar wat?

Via, via lees ik op facebook over Power Slim, nooit van gehoord toch maar eens opzoeken via google.

Het gene wat met erg aansprak was de totale begeleiding maar vooral de begeleiding terug naar een normaal eet patroon. Via de website van Power Slim ben ik opzoek gegaan naar een consulente. Ik ben door mijn gevoel te volgen, uitgekomen bij Gertie Hulsdunker van Nouvelle Beauté in Venlo, klein half uurtje rijden. Ik heb eerst een afspraak gemaakt om verdere informatie in te winnen en de klik was er gelijk, toen was het tijd voor het eerste spannende weegmoment en het ophalen van mijn starterspakket.

Maandag 12 mei ben ik begonnen. De eerste dagen nog wat onwennig en onzeker maar na een paar dagen werd het steeds vanzelfsprekender en verdween de onzekerheid. Die onzekerheid verdween helemaal na het eerste weegmoment na een week, ruim 4 kg afgevallen!!!!! Ik was zo trots op mezelf.

Die 4 kg heb ik niet meer geëvenaard maar dat geeft niet, voor de rest ben ik heel geleidelijk afgevallen. Vanaf fase 1 heeft Gertie regelmatig verteld waar op te letten en waarom. Als ik een fase verder mocht vond ik dat altijd erg spannend, wat gaat de weegschaal daar van zeggen? Maar met alle kennis die Gertie heeft als voedingsdeskundige is het allemaal goed gekomen. Ook nu ik in de laatste fase zit kan ik haar altijd even een berichtje sturen als ik met een vraag zit.

Ik heb nooit het idee of gevoel gehad dat ik iets miste tijdens het Power Slimmen. Ze hebben zo’n groot assortiment dat je niet het idee hebt dat je iets op moet geven. Ze hebben koekjes en tussendoortjes die je heel goed kunt gebruiken als vervanging van allerlei “normale” lekkere dingen. Dat is erg prettig want je hebt dan niet die “hunkering” naar zoet of iets wat je met een ander dieet wel hebt.

Nu ruim een jaar later, 28 kilo lichter en in de laatste fase, het stabiliseren. Ik voel me super goed. Ik ga 3x in de week hard lopen, als me dat iemand een jaar geleden hadden gezegd had ik ze voor gek verklaard. Kan weer leuke vlotte kleding kopen en zit gewoon een stuk beter en zelfverzekerder in mijn lijf.

Vooral in deze laatste fase heb ik veel vragen, moet ik voor het light product kiezen of juist niet, waar op te letten tijdens het boodschappen en hoe lees ik een etiket op een product. Ook hiervoor kan ik altijd op de ruime kennis en ervaring van Gertie rekenen.

Ik kan iedereen, die verantwoord en blijvend af wilt vallen, adviseren om contact op te nemen met Gertie Hulsdunker van Nouvelle Beaute. Ze heeft ontzettend veel kennis van en over voeding en tijdens het hele proces word je super goed begeleid.

 

Saskia Ranzpowerslim_ervaringen_saskia_na