José
6 september 2016
Mariet
6 september 2016

Nelke

Januari 2015: 81 kg, bij een lente van 1,62 mtr.!! Ik was het helemaal zat! Na jaren van diverse diëten, fruitdagen, soepdagen etc.etc., en teleurstellingen wanneer de verloren kilo’s weer snel terug waren nam ik het besluit het probleem definitief aan te pakken en nam kontakt op met Gertie teneinde te informeren naar de PowerSlim-methode. Ik besloot dat dit mijn laatste poging zou worden. Zou het niet lukken dan zou ik me erbij neerleggen als dikkerdje door het leven te gaan.

De ontvangst door Gertie was warm, een echt “mensen-mens”, zij kon goed luisteren en begreep je probleem volledig. Ze legde goed uit wat de PowerSlim methode inhoudt en welk traject we zouden gaan volgen om ons doel te bereiken. Dat doel was ca.69 kg. (gezien mijn leeftijd was dit een reëel gewicht).

Ik startte met PowerSlim op 2 febr. 2015.   De maaltijden van PowerSlim zijn smakelijk en de variatie is groot. De shakes zijn heerlijk en de koekjes eveneens. Ik heb diverse varianten geprobeerd en, op een enkele uitzondering na, vond ik alles lekker. Koekjes???, Ja!! De PowerSlim koekjes, toastjes, cakejes etc. etc. mag je eten. Je hebt dan het gevoel dat je toch mag meedoen wanneer je huisgenoten onbekommerd snaaien.

Al meteen vanaf de start vlogen de kilo’s eraf. Na 5 weken was ik al bijna 6 kilo kwijt, na 12 weken al bijna 12 kilo. Dus toen had ik mijn streefgewicht al bereikt: 69 kg.

Omdat dit zo snel en gemakkelijk ging besloot ik, in overleg met Gertie, dat er nog wel wat meer kilo’s vanaf konden. Door de goede adviezen van Gertie en de optimale begeleiding is dat gelukt: Eind juni 2015 was mijn gewicht nog maar 64,5 kg. Ik was heel blij, en dat ben ik nog steeds. Nu, januari 2016 weeg ik nog steeds ca. 63,5-64 kg., en heb geen enkele moeite om dit gewicht te behouden.

Ik kom nog af en toe bij Gertie op de weegschaal staan maar nu is het heel anders dan een jaar geleden. Zonder gêne en zelfverzekerd meld ik me bij Gertie: Hallo Gertie, daar ben ik weer!!!