Nelke
6 september 2016
Saskia Ranz
8 september 2016

Mariet

Na jaren met een schommelend gewicht, alle dieten die er zijn uitgeprobeerd was ik op een punt aangekomen van nu moet er iets gebeuren. Ik kreeg van 2 kennissen de tip om powerslim te gebruiken. Via de site van Poweslim kwam ik bij Gertie van lijn 27 terecht.

11 augustus mijn eerste afspraak. Dit zou mijn laatste dieet ooit worden. Startgewicht 92,5 bmi 29,2 . Mijn streefgewicht was 78. Met het startpakket, heel veel informatie en het telefoonnummer van Gertie, voor als t nodig was, ging ik naar huis. Het was even wennen, boven verwachting ging de eerste week best goed.

De weken en maanden erop ook! Het afvallen ging gelijdelijk. Omdat je met Powerslim iedere 2- 2 1/2 uur iets eet heb ik totaal geen hongergevoel gehad.

De producten zijn goed te eten. In het boek wat in het startpakket zit staan veel lekkere recepten. Ook op internet en facebook heb ik veel lekkere recepten gevonden.

Het wekelijkse weegmoment was steeds weer spannend, en steeds viel het weer mee. Een weekendje weg, uit eten of vakantie, Gertie heeft mij veel tips gegeven om in deze situaties de controle te houden.
Het overgaan naar de volgende fases is een feestje. Het moment dat ik weer fruit mocht eten was super. Het grootste feest was mijn nieuwe garderobe aanschaffen.

Nu, nog geen 6 maanden later, heb ik een gezond gewicht, een gezond bmi. Ik ben trots op wat ik bereikt heb. Ik voel me zelfverzekerd, heb meer energie. Diëten doe ik inderdaad nooit meer. Het hoeft niet omdat ik mijn levensstijl heb aangepast. Gezonde voeding in plaats van kant en klaar en fastfood. Genieten van mijn maaltijd in plaats van snel wat naar binnen werken. Bewust eten en genieten! Dankjewel Gertie. Zonder jou en Powerslim was mij dit niet gelukt.