Saskia Ranz
8 september 2016

Diana Bergolte

Jarenlang een gevecht tegen de overtollige kilo’s, dieet na dieet geef je het bijna op om nog wat kilo’s blijvend kwijt te raken! Tot ik via de media “Powerslim” tegen kwam… hier had ik nog nooit van gehoord en wilde toch nog even kijken wat deze methode precies inhield. Al bij de eerste regels die ik las werd ik nieuwsgieriger en wilde er meer over weten. Ik nam contact op met Gertie Hulsdunker van Nouvelle Beauté! Bij het intakegesprek ging voedingsdeskundige Gertie Hulsdunker uitvoerig in op het programma en kreeg ik nog meer zin en enthousiasme om te gaan beginnen.

Bij de persoonlijke begeleiding van Gertie voelde ik mij heel erg begrepen en werd ik positief gemotiveerd!

7 maart 2016 was de dag dat ik met Powerslim ging starten! De kilo’s vlogen eraf en ik kon het bijna niet geloven dat ik dit vol hield, ik vond het zelfs ook nog leuk om te doen! Van collega’s, vrienden en zelfs onbekenden, kreeg ik alleen maar complimenten, wat nog meer stimuleerde om door te gaan! Na 10 weken waren de eerste 10 kilo eraf gevlogen. Van geluk liepen de tranen over mijn wangen.

Het was 10 jaar dat ik dit gewogen had. Ik voelde mij zo happy! Ik kon weer de kleding van vroeger aan.

Mijn kledingmaat werd kleiner, maar mijn zelfvertrouwen steeds groter!

Dit gevoel is onbetaalbaar voor je zelfvertrouwen, maar ook voor je gezondheid! Je voelt je echt een ander mens van binnen en van buiten!

Ik kan alles weer aan letterlijk en figuurlijk!!!

Dankjewel Powerslim en Gertie Hulsdunker van Nouvelle Beauté voor je fantastische begeleiding!!