DE NIEUWSTE GENERATIE MECHANISCHE BINDWEEFSELMASSAGEicoone® is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage en de enige behandeltechnologie waarbij het bindweefsel (ook wel fascia genoemd) met respect wordt behandeld. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel. En dit gaat op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier.

Met icoone® wordt er op de volledige gezondheid en vitaliteit van je huid gewerkt. Dus naast het effectief behandelen van medische en cosmetische indicaties zoals huidverslapping, lipoedeem en cellulite, wordt de algehele gezondheid van de huid versterkt.

Met icoone® wordt er altijd gewerkt op het draineren, verstrakken en modelleren van je huid. Je kan denken aan een behandeling om volume-verlies en fijne lijnen aan te pakken, cellulite te verminderen, een natuurlijke bil-lift of het verminderen van de omtrek rondom je buik en flanken.

Door de extra toepassing van led en laser wordt er meer resultaat behaald op het vetweefsel versus reguliere mechanische bindweefselmassage technologieën.