BEST WERKENDE METHODE TEGEN CELLULITE

Vanaf €60,-, in kuurverband vanaf €55,-

Endermologie is een behandelingsmethode voor de huid en het onderhuids bindweefsel. Met behulp van een apparaat wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast die de huid aanzuigt, omhoog trekt en op- en afrolt.

Endermologie is een mechanische bindweefselmassage. Voor ieder huidtype of indicatie kan een speciaal programma worden ingesteld.

De vacuümtechniek verbeterd de doorbloeding en lymfecirculatie waardoor er een versnelde stofwisseling in de cellen ontstaat. Ook wordt door de huidgymnastiek (op- en afrollen) de vorming van collageen in de huid gestimuleerd.


Voor wie is Endermologie bedoeld?

Endermologie wordt zowel therapeutisch dan wel esthetisch toegepast voor iedereen die zijn haar huid structureel wil verbeteren, een gezonde, stevige gladde huid wil hebben èn behouden.

Endermologie is geschikt voor vele huidtypes waaronder verslapte huid, cellulite, verklevingen, littekens, slechte doorbloeding, vetophopingen en vertraagde lymfestroom.

Endermologie lijkt soms een typisch vrouwenproduct vanwege de toepassing voor cellulite maar ook mannen hebben baat bij de behandelingen. Mannen, vrouwen, jong of oud; Endermologie is een perfecte methode om goed voor je huid en jezelf te zorgen en…. te voelen!


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel wat je voor ogen hebt, welke indicatie, en bij cellulite, het stadium waarin de cellulite zich bevindt. Verwachtingen en haalbaarheid worden na een intakegesprek samen met jou afgestemd. Zo leert praktijkervaring bij toepassing tegen cellulite dat er gemiddeld 15-20 behandelingen nodig zijn.


Opbouw van de cellulitekuur

De cellulite behandeling wordt in de opbouwfase tweemaal per week uitgevoerd. De behandelingen duren 35-45 minuten per keer. Na 6-9 behandelingen is er zichtbaar resultaat.Tot aan dit resultaat is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt. Daarna volstaat een behandeling per week en is dit zelfs wenselijk bij langer bestaande cellulite of wanneer men tegelijkertijd een dieet volgt.

Om een blijvend resultaat te verkrijgen kan het in sommige gevallen wenselijk zijn om na verloop van tijd een verkorte herhalingskuur te volgen of maandelijks de sessies bij te houden.


Waarvoor wordt Endermologie toegepast?

  • Esthetische indicaties
  • Cellulite
  • Gewichtsbeheersing/afslanken
  • Versteviging bij verslapte huid (afslanken/zwangerschap/veroudering)
  • Voor- en nabehandeling bij liposuctie
  • Littekens
  • Doorbloedingsstoornissen
  • Bindweefselproblemen (fibromyalgie)
  • Reumatische klachten
  • Detoxen (ontgiften van de huid)