PS. food & lifestyle programma

Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes? Of heb je juist je doel bereikt maar wil je ook graag houvast bij doorzetten van je nieuwe levensstijl? PS. food & lifestyle biedt je alle handvatten om een koolhydraatarme levensstijl aan te leren én vast te houden.

Ik ben er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde levensstijl is. Omdat ik mij kan voorstellen dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet, leg ik je graag uit hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Waarbij je niet minder hoeft te eten, maar ánders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten. Een gezond en normaal eetpatroon, met ongeveer zes eetmomenten op een dag. Je gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en brood), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Om zo de basis te leggen voor een gezond eetpatroon, voor altijd.

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Ik geloof niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.
PS. food & lifestyle programma
PS. food & lifestyle programma
PS. food & lifestyle programma
PS. food & lifestyle programma
PS. food & lifestyle programma

Waarom PS. food & lifestyle


  • Intensieve begeleiding
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Lekkere producten en makkelijke recepten
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

PS. food & lifestyle focust op resultaat voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

Samen met mij begeleid ik jou naar een mooi resultaat!

Afvallen met PS. food & lifestyle programma

Waar wacht je nog op?